Tuincentrum

alles voor tuin , terras en balkon

Onderhoud je gazon als een hovenier

Nieuw: Makita DLM431PT2 accugrasmaaier, draadloze vrijheid met veel power

Makita heeft nu een professionele accugrasmaaier die geschikt is voor particulier gebruik.

DLM431PT2_ met duosnellader_en_accusDe krachtige Makita DLM431PT2 maait met een gemak zoals je nooit eerder hebt ervaren. Dat is te danken aan de set van twee 18 volt accu’s die samen 36 volt vermogen leveren. Dat is precies wat hoveniers willen, maar ook wat tuiniers thuis wensen: draadloze vrijheid met veel power. Dit systeem garandeert ook nog eens een langere levensduur van accu en machine.

Het gebruik van de universele 18V accu van Makita biedt nog een ander groot voordeel. Je kunt de accu’s namelijk gebruiken op al je 18V of 2x18V LXT Makita-machines, zoals heggenschaar, bladblazer, kettingzaag en boormachine. Zo heb je dus maar één accuset nodig en dat bespaart veel geld bij de aanschaf van andere machines. Zo onderhoud je iedere week met veel plezier je tuin.

De Makita DLM431PT2 geeft een mooi gelijkmatig maaibeeld en maakt gazons tot 500 m2 weer keurig in orde.

DLM431_2x18VDe gelagerde wielen rijden erg soepel en staan in lijn met het chassis voor probleemloos maaien langs de borders. Het kunststof maaidek is onderhoudsarm en maakt de grasmaaier licht van gewicht. De maaihoogte stel je eenvoudig in op 1 van de 9 hoogtes tussen de 20 en 75 millimeter. Naharken hoeft niet, want in de 50 liter opvangzak verzamel je al het tuinafval. De duwboom is verstelbaar in 2 posities en klap je na gebruik in, zodat je de grasmaaier compact opbergt.

Informatie

De Makita grasmaaier DLM431PT2 wordt geleverd met 2 accu’s en een duosnellader en is verkrijgbaar bij de vakhandel en via webshops. Consumentenadviesprijs € 531. Ook verkrijgbaar in een kleinere uitvoering: Makita DLM380PT2 voor € 470. Ga voor meer informatie naar www.makita.nl.

Opmerking: De prijs voor een Makita accuset 2x18 volt inclusief duosnellader is € 365. Eigenlijk betaal je dan voor de grasmaaiers nog maar € 166 respectievelijk € 105. En dat voordeel geldt voor alle Makita-apparaten, die ook zonder accu’s en snellader verkrijgbaar zijn.