Tuincentrum

alles voor tuin , terras en balkon

Beaphar Anti Luchtpijpmijt Vogelapotheek 10 ml

Beaphar Anti Luchtpijpmijt - Vogelapotheek - 10 ml direct bestellen in onze webshop! Diergeneesmiddel ter bestrijding van luchtpijp- en luchtzakmijten bij kanaries, prachtvinken en andere volièrevogels. Tevens werkzaam tegen schurft bij parkieten (scaly face)Dit middel kan ook ingezet worden tegen kalkpoten bij siervogels. De vloeistof zit in een handige druppelflacon. Werkzame stof: ivermectine 0,12%.. Alle Beaphar voor uw Vogel uit voorraad leverbaar!

€ 10.45

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Vogelshop Vogel Apotheek Supplementen Apotheek Beaphar Anti Luchtpijpmijt Vogelapotheek 10 ml
Product
 

Thijssen Maagkiezel Gropar Hoenders Vogelsupplement 1 kg

Thijssen Maagkiezel Gropar-Hoenders - Vogelsupplement - 1 kg direct bestellen in onze webshop! Maagkiezel is voor iedere vogel onmisbaar. Dieren die zaden eten hebben dit nodig om deze zaden te verteren in de spiermaag. Daarnaast werkt dit mee aan de kalkvoorziening van een vogel.. Alle Thijssen voor uw Vogel uit voorraad leverbaar!

€ 2.49

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Vogelshop Vogelvoer Vogel Vogelvoer Diversen Vogelvoer Thijssen Maagkiezel Gropar Hoenders Vogelsupplement 1 k
Product
 

Vitakraft Parkiet Kracker 2 stuks Vogelsnack Rui

Vitakraft Parkiet Kracker 2 stuks - Vogelsnack - Rui direct bestellen in onze webshop! De originele Vitakraft Kräckers zijn een verantwoorde lekkernij en bevatten lekkere granen, zaden, honing en sesam op een natuurlijk knabbelhoutje. De Kräckers zijn lekker van smaak en 3-voudig gebakken waardoor de ingrediënten stevig vastzitten en de parkiet bezig wordt gehouden zoals dit in de vrije natuur ook gebeurt. Dit zorgt ervoor dat de snavel van de parkiet op natuurlijke wijze afslijt. De Kräckers zijn afgestemd op de voedingsbehoefte van de vogel. Het Vital-Complex voorkomt gebreksverschijnselen en zorgt voor extra vitaliteit van het dier. De Kräckers bevatten waardevolle vitamines, zijn bereid volgens een suikervrije receptuur en zijn gemakkelijk in de kooi op te hangen door de cliphouder aan de Kräcker. • voor Parkieten • met waardevolle vitamines • suikervrije receptuur • op een natuurlijk knabbelhoutje • met praktische cliphouder verkrijgbaar in 2 en 3 stuks per verpakking. Alle Vitakraft voor uw Vogel uit voorraad leverbaar!

€ 2.99

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Vogelshop Vogelvoer Vogel Vogelvoer Parkiet Vitakraft Parkiet Kracker 2 stuks Vogelsnack Rui
Product
 

Versele Laga Classic Kanaries Vogelvoer 20 kg

Versele-Laga Classic Kanaries - Vogelvoer - 20 kg direct bestellen in onze webshop! Kanarie is een product van het merk Versele-Laga Classic. Alle Versele-Laga Classic voor uw Vogel uit voorraad leverbaar!

€ 26.45

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Vogelshop Vogelvoer Vogel Vogelvoer Kanarie Versele Laga Classic Kanaries Vogelvoer 20 kg
Product
 

Adori Krabton Nala Grijs Krabpaal 45x45x120 cm

Adori Krabton Nala Grijs - Krabpaal - 45x45x120 cm direct bestellen in onze webshop! Een krabton om in te slapen en aan te krabben Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Een goed alternatief op de standaard krabpaal, is de krabton. Zoals de Krabton Nala van Adori.. Krabton Nala De Krabton Nala van Adori heeft een afmeting van 35 x 35 x 70 cm en is een strakke toevoeging aan je interieur. Deze krabton bevat drie openingen waar je kat in kan kruipen. Binnenin vind je kat twee heerlijke slaapplekken en een gat om door de krabton te navigeren. De bovenkant bevat een zacht pluche oppervlak waar je kat op kan slapen of rusten. De buitenkant van de krabton is bekleed met sisaltouw om aan te krabben. Zo biedt deze krabton oneindig veel krabplezier voor je kat! De Nala krabton is grijs van kleur. Het belang van een krabton Een krabton voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabton gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus. Een krabton met holletjes zorgt daarnaast nog eens voor slaap- en rustplekken. Krabton Nala is 35 x 35 x 70 cm groot (beschikbaar in drie formaten). Het sisaltouw is 8 mm dik. Voor deze krabpaal is 480 grams pluche gebruikt. . Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 132.50

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal Kat Krabpaal Krabben Adori Krabton Nala Grijs Krabpaal 45x45x120 cm
Product
 

Adori Krabton Nala Grijs Krabpaal 40x40x100 cm

Adori Krabton Nala Grijs - Krabpaal - 40x40x100 cm direct bestellen in onze webshop! Een krabton om in te slapen en aan te krabben Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Een goed alternatief op de standaard krabpaal, is de krabton. Zoals de Krabton Nala van Adori.. Krabton Nala De Krabton Nala van Adori heeft een afmeting van 35 x 35 x 70 cm en is een strakke toevoeging aan je interieur. Deze krabton bevat drie openingen waar je kat in kan kruipen. Binnenin vind je kat twee heerlijke slaapplekken en een gat om door de krabton te navigeren. De bovenkant bevat een zacht pluche oppervlak waar je kat op kan slapen of rusten. De buitenkant van de krabton is bekleed met sisaltouw om aan te krabben. Zo biedt deze krabton oneindig veel krabplezier voor je kat! De Nala krabton is grijs van kleur. Het belang van een krabton Een krabton voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabton gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus. Een krabton met holletjes zorgt daarnaast nog eens voor slaap- en rustplekken. Krabton Nala is 35 x 35 x 70 cm groot (beschikbaar in drie formaten). Het sisaltouw is 8 mm dik. Voor deze krabpaal is 480 grams pluche gebruikt. . Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 88.99

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal Kat Krabpaal Krabben Adori Krabton Nala Grijs Krabpaal 40x40x100 cm
Product
 

Petsafe Scoopfree Kattenbakvullinglade Kattenbak 36.8x57.2x6.4 cm

Petsafe Scoopfree Kattenbakvullinglade - Kattenbak - 36.8x57.2x6.4 cm direct bestellen in onze webshop! Vervanglade voor de ScoopFree Reinigende Kattenbak Wanneer de lade van jouw ScoopFree Reinigende Kattenbak aan vervanging toe is, kan je deze verversen met de ScoopFree Kattenbakvullinglade van Petsafe. Deze lade is gevuld met hoge kwaliteit premium kristallen die wel vijf keer langer meegaan dan gemiddeld. De kattenbaklade kan je na gebruik gewoon weggooien. Voor het beste resultaat moet je de lades als volgt vervangen: * Voor 1 kat - elke 20 tot 30 dagen * Voor 2 katten - elke 10 tot 15 dagen * Voor 3 katten - elke 7 tot 10 dagen Het kan zijn dat je de lade vaker moet vervangen als je oude katten, kittens of katten hebt die veel vezels, as en bijproducten in hun voeding hebben. De ScoopFree Kattenbakvullinglade moet worden gebruikt met de ScoopFree Reinigende Kattenbak. Let op: dit is enkel de vervangende kattenbakvullinglade. De kattenbak zelf dient los te worden aangeschaft. . Alle Petsafe voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 23.19

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Kattenshop Katten Accessoires Kattenbak Kat Kattenbak Kattenbak Producten Petsafe Scoopfree Kattenbakvullinglade Kattenbak 36.8x5
Product
 

Versele Laga Oropharma Anti Hairball Anti Haarbal 100 g

Versele-Laga Oropharma Anti Hairball - Anti Haarbal - 100 g direct bestellen in onze webshop! Oropharma Anti Hairball - Jouw kat is zeer hygiënisch en wast zich veelvuldig waarbij er veel haren worden ingeslikt. De onverteerbare haren durven zich soms op te hopen in de maag en darmen wat een haarbal zal doen ontstaan. Daarom durft jouw kat al eens gras te eten of aan de kamerplanten te knabbelen om vervolgens de haarballen uit te braken. Anti Hairball is een natuurlijk middel dat gericht is op een goede en natuurlijke uitscheiding van de ingeslikte haren. Anti Hairball voorkomt de vorming van haarballen in de maag en bevordert de darmpassage dankzij de aanwezigheid van mout en langvezelige cellulose. Voorkomt het veelvuldig ophoesten. kokhalzen en braken. Pasta voor makkelijk verwijderen van haarballen. Ideaal voor het verwijderen van haarballen en maag en darmobstructies door haarballen te vermijden. .. Alle Versele-Laga Oropharma voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 8.06

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Kattenshop Kattenvoer Kat Kattenvoer Supplementen Versele Laga Oropharma Anti Hairball Anti Haarbal 100 g
Product
 

Wellness Core Signature Selects Chunky 79 g Kattenvoer Kip Kalkoen

Wellness Core Signature Selects Chunky 79 g - Kattenvoer - Kip&Kalkoen direct bestellen in onze webshop! Overheerlijke natvoeding voor je kat Je wilt je kat natuurlijk het beste van het beste natvoer aanbieden. Wellness Core Signature Selects Chunky is een natuurlijke en complete voeding voor volwassen katten, met toegevoegde vitaminen en mineralen. Een voeding rijk aan proteïnen met vlees of vis en een smaak en textuur waar je carnivoor geen nee tegen kan zeggen. De voeding is daarnaast ook nog eens graanvrij. Wat maakt Wellness Core Signature Selects Chunky bijzonder? De Signature Selects bevatten een volledige en evenwichtige maaltijd voor je kat verkrijgbaar in 3 vormen, namelijk fijne snippers (Flaked), dunne reepjes (Shredded) of malse blokjes (Chunky). Allemaal geserveerd in een smakelijke saus. Het hoge gehalte aan vlees of vis zorgt voor een gezonde en glanzende vacht en de voeding is makkelijk verteerbaar. De gezonde vetten, vitaminen en mineralen zorgen ervoor dat je kat alle voedingsstoffen binnenkrijgt die ze nodig heeft. Wellness Core Signature Selects is volledig hypoallergeen, het bevat geen granen, tarwe, gluten maïs, soja, zuivel en ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Een heerlijke vleesrijke maaltijd waar je kat volop van zal genieten. Over Wellness Core Bij Wellness Core is men ervan overtuigd dat het welzijn van je kat begint bij de juiste voeding. De recepten zijn gemaakt voor de carnivoor in je kat, zo wordt een evenwichtige voeding gecreëerd boordevol eiwitten van hoge kwaliteit, zonder granen en vulstoffen. Zo dragen alle Wellness Core-voedingen bij aan een optimale gezondheid, een gezond gewicht en een lang en gelukkig leven. Wellness Core Signature Selects Chunky is verkrijgbaar in 2 smaken: * Chunky Entrée flavoured with Beef & Boneless Chicken in Sauce - Rund-Kip * Chunky Boneless Chicken Entrée with Turkey in Sauce - Kip-Kalkoen. Alle Wellness Core voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 1.39

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Kattenshop Kattenvoer Katten natvoer Kat Kattenvoer Natvoer Wellness Core Signature Selects Chunky 79 g Kattenvoer
Product
 

Beaubeau Hondenshampoo Elke Dag Hondenvachtverzorging 500 ml

Beaubeau Hondenshampoo Elke Dag - Hondenvachtverzorging - 500 ml direct bestellen in onze webshop! BeauBeau universeel shampoo is een ph-neutrale shampoo. Deze verwijdert de losse haren en maakt de vacht zacht en glanzend. De hondenvacht gaat weer aangenaam ruiken en voorkomt roos. Geschikt om de hond regelmatig mee te wassen. BeauBeau shampoo is parabeen vrij en alcoholvrij.. Alle Beaubeau voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 7.99

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Hondenshop Honden Accessoires Hondenverzor Hond Verzorging Beaubeau Beaubeau Hondenshampoo Elke Dag Hondenvachtverzorging 5
Product
 

Ferplast Vervoersbox Atlas Open Assorti Hondentransportbox 48x32.5x29 cm 10

Ferplast Vervoersbox Atlas Open Assorti - Hondentransportbox - 48x32.5x29 cm 10 direct bestellen in onze webshop! Fijne vervoersbox Atlas Open Een vervoersbox is een noodzakelijk accessoire bij het houden van kleine huisdieren. Waar je een hond mee kunt nemen met een halsband of tuig, is het bij andere dieren verstandig om ze met een reismandje te vervoeren. De Atlas Open van Ferplast is een reismandje dat geschikt is voor het vervoeren van katten en kleine honden, maar ook voor kleindieren zoals konijnen of cavia's. De kenmerken van de Atlas Open De vervoersbox is makkelijk mee te nemen dankzij de vaste handgreep. Met de Atlas Open kan je je viervoeter makkelijk en veilig meenemen voor korte ritjes. Denk aan bezoekje met de auto of trein naar de dierenarts. De Atlas Open bevat een sterk metalen deurtje waar je dier doorheen kan kijken. Door middel van de clips aan de zijkant zit het mandje goed dicht. Door de clips te openen kan je de bovenkant van het mandje afhalen. Dankzij de ventilatieroosters heeft de box voldoende ventilatie en kan je huisdier een beetje om zich heen kijken. Het dakje van deze vervoersbox heeft ook een metalen rooster voor extra ventilatie en kijkruimte. Dit dakje kan je openen. Voor extra comfort zijn een kussentje en voerbakje inbegrepen. Het kussentje kan gewassen worden. De Atlas Open is verkrijgbaar in twee maten (NIET geschikt voor grote katten): * Atlas Open 10 - 48 x 32,5 x 29 cm - voor kleine honden en katten * Atlas Open 20 - 59 x 37 x 32 cm - voor kleine honden en katten. Alle Ferplast voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 32.00

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Hondenshop Honden Accessoires Hondenbuggy Hond Auto Fiets Reizen Reizen Ferplast Vervoersbox Atlas Open Assorti Hondentransport
Product
 

Thijssen Maagkiezel Duif Duivensupplement 1 kg

Thijssen Maagkiezel Duif - Duivensupplement - 1 kg direct bestellen in onze webshop! Maagkiezel is voor iedere vogel onmisbaar. Dieren die zaden eten hebben dit nodig om deze zaden te verteren in de spiermaag. Daarnaast werkt dit mee aan de kalkvoorziening van een vogel.. Alle Thijssen voor uw Duif uit voorraad leverbaar!

€ 2.49

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Vogelshop Vogelvoer Vogel Duif Supplementen Thijssen Maagkiezel Duif Duivensupplement 1 kg
Product
 

Versele Laga I.C. Show Plus Ic Om Alle Rassen Duivenvoer 20 kg Zonder Maïs

Versele-Laga I.C.+ Show Plus Ic-Om Alle Rassen - Duivenvoer - 20 kg Zonder Maïs direct bestellen in onze webshop! Show plus i.c.+ om alle rassen is een product van Versele-Laga I.C.+ -Onderhoudsmengeling zonder ma\xefs geschikt voor alle sierduivenrassen -De granen en zaden mix vormen de basis van een evenwichtige voeding. -De nodigde vitaminen, mineralen en voedingsstoffen = een optimale gezondheid.. Alle Versele-Laga I.C.+ voor uw Duif uit voorraad leverbaar!

€ 19.99

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Vogelshop Vogelvoer Buitenvogelvoer Vogel Duif Droogvoer Versele Laga I.C. Show Plus Ic Om Alle Rassen Duivenvoe
Product
 

Adori Rvs Bak Met Ophangbeugel Vogel Voerbak Drinkbak 9 cm Vogel

Adori Rvs Bak Met Ophangbeugel - Vogel - Voerbak- Drinkbak - 9 cm Vogel direct bestellen in onze webshop! Een praktische RVS voerbak met ophangbeugel De RVS Bak Met Ophangbeugel van Adori is een stevige en praktische voer- of waterbak voor je vogel die je dankzij de ophangbeugel kan bevestigen aan de kooi. Naast vogels, is deze voer- of waterbak ook geschikt voor andere kleindieren zoals konijnen of cavia's. Deze voerbak is gemaakt van sterk RVS en is beschikbaar in twee verschillende maten: * 9 cm - 0,29 l * 10,5 cm - 0,56 l Materiaal Het bakje is gemaakt van RVS waardoor deze makkelijk is schoon te maken en in de vaatwasser kan. Ook trekken er geen bacteriën en vieze geurtjes van het voer in het materiaal. De ophangbeugel zorgt ervoor dat de voerbak makkelijk te bevestigen en te verwijderen is. . Alle Adori voor uw Vogel uit voorraad leverbaar!

€ 4.49

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Vogelshop Vogel accessoires Vogeldrinkbak Vogel Kooi Accessoires Voer Drinkbakken Adori Rvs Bak Met Ophangbeugel Vogel Voerbak Drinkbak 9
Product
 

Savic Vogelkooi Primo 40 Vogelverblijven 46x32x48 cm Grijs

Savic Vogelkooi Primo 40 - Vogelverblijven - 46x32x48 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! De Savic Vogelkooi Primo 40 is een ruime vogelkooi dat makkelijk in elkaar te zetten is en binnen elk interieur past. De kooi is voorzien van voederbakjes en drie plastic zitstokjes. Daarnaast heeft de vogelkooi een schuiflade onderin dat makkelijk eruit te halen is. Hierdoor kan je hem eenvoudig schoonmaken! De Primo 40 is een vogelkooi waar jouw vogel zich al snel thuis voelt.. Alle Savic voor uw Vogel uit voorraad leverbaar!

€ 47.95

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Vogelshop Vogelkooi Vogel Vogelkooien Volieres Dierenverblijven Savic Vogelkooi Primo 40 Vogelverblijven 46x32x48 cm Gr
Product
 

Beaphar Parasita Vogelapotheek 50 ml

Beaphar Parasita - Vogelapotheek - 50 ml direct bestellen in onze webshop! Parasita ter bestrijding van luizen en mijten. Luis en mijt veroorzaken grote onrust onder de duiven, wat de vliegprestaties nadelig beïnvloedtParasita is een veilig maar bovendien doeltreffend middel ter bestrijding van mijten en luizen op duiven en kooi- en volierevogels. Parasita beïnvloedt de vliegprestaties niet. De druppelflacon is handig in gebruik. Werkzame stof: ivermectine.. Alle Beaphar voor uw Vogel uit voorraad leverbaar!

€ 11.35

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Vogelshop Vogel Apotheek Supplementen Apotheek Beaphar Parasita Vogelapotheek 50 ml
Product
 

Versele Laga Orlux Clay Bloc Amazonpapagaai Vogelsupplement 550 g

Versele-Laga Orlux Clay Bloc Amazonpapagaai - Vogelsupplement - 550 g direct bestellen in onze webshop! Piksteen Orlux Clay Bloc Amazon River op basis van klei. brengt mineralen en sporenelementen aan; speciaal geschikt voor grote parkieten en papegaaien. De natuurlijke aanvulling op hun voeder. gemakkelijk op te hangen.. Alle Versele-Laga Orlux voor uw Vogel uit voorraad leverbaar!

€ 3.19

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Vogelshop Vogelvoer Papegaaienvoer Vogel Vogelvoer Papegaai Versele Laga Orlux Clay Bloc Amazonpapagaai Vogelsupple
Product
 

Versele Laga Nutribird A19 High Energy Baby Vogelvoer 3 kg

Versele-Laga Nutribird A19 High Energy Baby - Vogelvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! NutriBird A19 High Energy is een compleet handopfokvoeder speciaal voor babyvogels met hoge energiebehoefte (bv. ara's, grijze roodstaartpapegaaien, kleinere zangvogels,) en alle babyvogels van <7 dagen oud. Met lactobacillen en prebiotica (FOS?MOS) voor een evenwichtige, stabiele krop- en darmflora. Met enzymen en organische zuren voor een optimale vertering. Met essentiële vetzuren (DHA) voor een optimale weerstand tegen ziekten. Optimaal gehalte voedingsstoffen en energie voor een optimale groei. Volledig uitgebalanceerd voeder met alle voedingsstoffen die jouw babyvogel nodig heeft. Wetenschappelijk verantwoorde samenstelling.  Voor een optimale groei en conditie.. Alle Versele-Laga Nutribird voor uw Vogel uit voorraad leverbaar!

€ 41.95

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Vogelshop Vogelvoer Papegaaienvoer Vogel Vogelvoer Papegaai Versele Laga Nutribird A19 High Energy Baby Vogelvoer 3
Product
 

Petsafe Sleutel 980 Muis Kattenluik Zilver 2 stuks

Petsafe Sleutel 980 Muis - Kattenluik - Zilver 2 stuks direct bestellen in onze webshop! Magnetische hanger voor jouw Petsafe luik Wanneer je een magnetisch kattenluik hebt aangeschaft, kan je kat deze enkel openen als hij een bijpassende magnetische hanger aan de halsband draagt. Elk magnetisch luik is uitgerust met één hanger. Als je meerdere katten hebt, kan je de Sleutel 980 Muis van Petsafe aanschaffen, zodat al je katten toegang krijgen tot het luik. De magnetische 'sleutel' werkt op alle Magnetic kattenluiken van Petsafe. Deze specifieke sleutel is zilver van kleur en heeft de vorm van een muisje. Let op: dit product is enkel de sleutel. Het luik zelf is apart verkrijgbaar. De Sleutel 480 Muis is verkrijgbaar in de kleur zilver en bevat twee sleutels. Kijk goed na of jouw Petsafe luik magnetisch is voordat je de sleutel aanschaft. . Alle Petsafe voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 8.99

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Kattenluik Kat Kattenluik Luiken Petsafe Sleutel 980 Muis Kattenluik Zilver 2 stuks
Product
 

Adori Krabpaal Op Box Amethyst 30x30x55 cm Krabpaal Grijs

Adori Krabpaal Op Box Amethyst 30x30x55 cm - Krabpaal - Grijs direct bestellen in onze webshop! Een fijne krabpaal om aan te krabben en in te slapen Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Naast krabben kan een krabpaal ook fungeren als slaap- en rustplek. De Krabpaal Op Box Amethyst voorziet je kat in al deze behoeften. Krabpaal Amethyst De Krabpaal Amethyst van Adori is met een afmeting van 30 x 30 x 55 cm een kleine krabpaal voor je kat. Onderop bevindt zich een huisje waar je kat in kan slapen. Bovenop zit een plateau om op te zitten of te liggen. De krabpaal bevat één sisalstam om aan te krabben. De krabpaal komt voor in de kleuren grijs en beige. Het belang van een krabpaal Een krabpaal voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabpaal gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus. Een krabpaal met huisjes zorgt daarnaast nog eens voor slaap- en rustplekken. Krabpaal Amethyst is 30 x 30 x 55 cm groot en komt voor in de kleuren grijs en beige. . Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 16.19

meer weten of direct bestellen

Dierenwereld Kattenshop Kattenmeubels Krabpaal Kat Krabpaal Krabben Adori Krabpaal Op Box Amethyst 30x30x55 cm Krabpaal Gri
Product
 

zoek

info-nederland.nl | het-winkelplein.nl | ff weg in nederland

Het winkelcentrum is niet aanspakelijk voor de inhoud van de website en de juistheid van de artikelen, beschrijvingen van artikelen,prijzen en fotografisch matriaal. Alle content wordt geleverd door derden middels datafeeds en of door middel van het aanleveren van content.

Copyright © 2015. molonlinemedia