Tuincentrum

alles voor tuin , terras en balkon

Ashima C887 Heavy Carp size 8

Ashima C887 Heavy Carp size 8. De Ashima C887 Heavy Carp is ongetwijfeld de meest bekende haak op de markt. Fantastische werking en hoge sterkte hebben van deze haak een favoriet gemaakt voor menig serieuze karpervisser. Tal van 40 en 50ers zijn gevangen met deze haak zelfs met maat 10 op de wat moelijker wateren zoals de Kempische Kanaal. Deze haak mag echt niet ontbreken in de tackle box van de karpervisser. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Ashima maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Ashima C887 Heavy Carp size 8, uit het assortiment haken, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 4.89

lees meer / bestel direct

Hengelsport Haken, Ashima
Product
 

Ashima C887 Heavy Carp size 10

Ashima C887 Heavy Carp size 10. De Ashima C887 Heavy Carp is ongetwijfeld de meest bekende haak op de markt. Fantastische werking en hoge sterkte hebben van deze haak een favoriet gemaakt voor menig serieuze karpervisser. Tal van 40 en 50ers zijn gevangen met deze haak zelfs met maat 10 op de wat moelijker wateren zoals de Kempische Kanaal. Deze haak mag echt niet ontbreken in de tackle box van de karpervisser. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Ashima maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Ashima C887 Heavy Carp size 10, uit het assortiment haken, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 4.89

lees meer / bestel direct

Hengelsport Haken, Ashima
Product
 

Ashima C900 Super Long Shank size 6

Ashima C900 Super Long Shank size 6. De C900 is een Old-School model haak dat populair is bij vissers die in veel verschillende situaties vist. Inhaking en sterkte zijn beide zeer goed. Dit model laat zich inzetten in alle vooorkomende situaties en is heel veelzijdige. Met wat extra kennis van rigs knopen kan je met deze haak alle kanten op. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Ashima maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Ashima C900 Super Long Shank size 6, uit het assortiment haken, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 4.89

lees meer / bestel direct

Hengelsport Haken, Ashima
Product
 

Ashima C900 Super Long Shank size 8

Ashima C900 Super Long Shank size 8. De C900 is een Old-School model haak dat populair is bij vissers die in veel verschillende situaties vist. Inhaking en sterkte zijn beide zeer goed. Dit model laat zich inzetten in alle vooorkomende situaties en is heel veelzijdige. Met wat extra kennis van rigs knopen kan je met deze haak alle kanten op. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Ashima maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Ashima C900 Super Long Shank size 8, uit het assortiment haken, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 4.89

lees meer / bestel direct

Hengelsport Haken, Ashima
Product
 

Ashima C900 Super Long Shank size 10

Ashima C900 Super Long Shank size 10. De C900 is een Old-School model haak dat populair is bij vissers die in veel verschillende situaties vist. Inhaking en sterkte zijn beide zeer goed. Dit model laat zich inzetten in alle vooorkomende situaties en is heel veelzijdige. Met wat extra kennis van rigs knopen kan je met deze haak alle kanten op. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Ashima maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Ashima C900 Super Long Shank size 10, uit het assortiment haken, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 4.89

lees meer / bestel direct

Hengelsport Haken, Ashima
Product
 

Ashima Quick Lock Swivels size 8

Ashima Quick-Lock Swivels size 8. De idealen wartel om snel te kunnen wisselen van onderlijn, door het ringetje er over de opening te schuiven zit uw ondelijn ook nog geborgd. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Ashima maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Ashima Quick-Lock Swivels size 8, uit het assortiment eindlijn, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 4.89

lees meer / bestel direct

Hengelsport Eindlijn, Ashima
Product
 

Ashima Anti Tangle Sleeves brown

Ashima Anti Tangle Sleeves brown. De Ashima Anti-tangle sleeves zijn een multifunctioneel product dat niet mag ontbreken in je tacklebox. Als eerste wordt het gebruikt om je onderlijn te kunnen borgen in een quick lock swivel. Tevens duwt het je onderlijn weg van je lood waardoor deze veel rechter zal komen te liggen en praktisch niet in een knoop te krijgen is. Ook tijdens het inwerpen. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Ashima maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Ashima Anti Tangle Sleeves brown, uit het assortiment eindlijn, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 4.89

lees meer / bestel direct

Hengelsport Eindlijn, Ashima
Product
 

Ashima Anti Tangle Sleeves green

Ashima Anti Tangle Sleeves green. De Ashima Anti-tangle sleeves zijn een multifunctioneel product dat niet mag ontbreken in je tacklebox. Als eerste wordt het gebruikt om je onderlijn te kunnen borgen in een quick lock swivel. Tevens duwt het je onderlijn weg van je lood waardoor deze veel rechter zal komen te liggen en praktisch niet in een knoop te krijgen is. Ook tijdens het inwerpen. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Ashima maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Ashima Anti Tangle Sleeves green, uit het assortiment eindlijn, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 4.89

lees meer / bestel direct

Hengelsport Eindlijn, Ashima
Product
 

Ashima Bait Protector 12 15

Ashima Bait Protector 12 - 15. De Ashima Bait Protector is de ultieme protection van uw aas. Deze Skin shrink is uitermate perfect als het gaat om het vissen op kreeft rijk water. Ook tegen dwergmeervallen is dit het ultieme wapen. Hoe vaak heeft u al eens een hele nacht zitten wachten op een beet die nooit is gekomen, doordat het aas van uw hair is gesloopt. Met de Ashima Bait Protector is dat verleden tijd. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Ashima maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Ashima Bait Protector 12 - 15, uit het assortiment eindlijn, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 4.89

lees meer / bestel direct

Hengelsport Eindlijn, Ashima
Product
 

Ashima Bait Protector 15 18

Ashima Bait Protector 15 - 18. De Ashima Bait Protector is de ultieme protection van uw aas. Deze Skin shrink is uitermate perfect als het gaat om het vissen op kreeft rijk water. Ook tegen dwergmeervallen is dit het ultieme wapen. Hoe vaak heeft u al eens een hele nacht zitten wachten op een beet die nooit is gekomen, doordat het aas van uw hair is gesloopt. Met de Ashima Bait Protector is dat verleden tijd. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Ashima maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Ashima Bait Protector 15 - 18, uit het assortiment eindlijn, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 4.89

lees meer / bestel direct

Hengelsport Eindlijn, Ashima
Product
 

Ashima Bait Protector 18 22

Ashima Bait Protector 18 - 22. De Ashima Bait Protector is de ultieme protection van uw aas. Deze Skin shrink is uitermate perfect als het gaat om het vissen op kreeft rijk water. Ook tegen dwergmeervallen is dit het ultieme wapen. Hoe vaak heeft u al eens een hele nacht zitten wachten op een beet die nooit is gekomen, doordat het aas van uw hair is gesloopt. Met de Ashima Bait Protector is dat verleden tijd. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Ashima maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Ashima Bait Protector 18 - 22, uit het assortiment eindlijn, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 4.89

lees meer / bestel direct

Hengelsport Eindlijn, Ashima
Product
 

Mad cat hot ball 100g Dam

Mad cat hot ball 100g. Zware jighead. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Dam maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Mad cat hot ball 100g Dam, uit het assortiment kunstaas, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 5.89

lees meer / bestel direct

Hengelsport Kunstaas, Dam
Product
 

Ashima Sliders

Ashima Sliders. De sliders zijn ontwikkeld om de laatste meters van de montage om op de bodem van het water te drukken. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Ashima maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Ashima Sliders, uit het assortiment eindlijn, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 5.89

lees meer / bestel direct

Hengelsport Eindlijn, Ashima
Product
 

Maggot ball bait white Evolution carp tackle

Maggot ball bait white. Mooi imitatie aas. Zeer effectief en afbreekbaar voor de vis. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Evolution carp tackle maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Maggot ball bait white Evolution carp tackle, uit het assortiment balls, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 6.49

lees meer / bestel direct

Hengelsport Balls, Evolution carp tackle
Product
 

Maggot ball bait pink Evolution carp tackle

Maggot ball bait pink. Mooi imitatie aas. Zeer effectief en afbreekbaar voor de vis. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Evolution carp tackle maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Maggot ball bait pink Evolution carp tackle, uit het assortiment balls, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 6.49

lees meer / bestel direct

Hengelsport Balls, Evolution carp tackle
Product
 

Maggot ball bait glow Evolution carp tackle

Maggot ball bait glow. Mooi imitatie aas. Zeer effectief en afbreekbaar voor de vis. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Evolution carp tackle maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Maggot ball bait glow Evolution carp tackle, uit het assortiment balls, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 6.49

lees meer / bestel direct

Hengelsport Balls, Evolution carp tackle
Product
 

Maggot ball bait yellow Evolution carp tackle

Maggot ball bait yellow. Mooi imitatie aas. Zeer effectief en afbreekbaar voor de vis. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Evolution carp tackle maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Maggot ball bait yellow Evolution carp tackle, uit het assortiment balls, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 6.49

lees meer / bestel direct

Hengelsport Balls, Evolution carp tackle
Product
 

Maggot ball bait orange Evolution carp tackle

Maggot ball bait orange. Mooi imitatie aas. Zeer effectief en afbreekbaar voor de vis. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Evolution carp tackle maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Maggot ball bait orange Evolution carp tackle, uit het assortiment balls, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 6.49

lees meer / bestel direct

Hengelsport Balls, Evolution carp tackle
Product
 

Maggot ball bait red white Evolution carp tackle

Maggot ball bait red-white. Mooi imitatie aas. Zeer effectief en afbreekbaar voor de vis. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Evolution carp tackle maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Maggot ball bait red-white Evolution carp tackle, uit het assortiment balls, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 6.49

lees meer / bestel direct

Hengelsport Balls, Evolution carp tackle
Product
 

Maggot ball bait pink white Evolution carp tackle

Maggot ball bait pink-white. Mooi imitatie aas. Zeer effectief en afbreekbaar voor de vis. Uit onze collectie sport, recreatie & camping. Van het merk Evolution carp tackle maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Maggot ball bait pink-white Evolution carp tackle, uit het assortiment balls, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 6.49

lees meer / bestel direct

Hengelsport Balls, Evolution carp tackle
Product
 

zoek