Tuincentrum

alles voor tuin , terras en balkon

Cont afvalbak kliko compost 1 liter

Cont afvalbak-kliko compost 1 liter van het bekende BSI merk biedt het beste op het gebied van verzorging en onderhoud voor een uitstekende prijs! Uit onze collectie meststoffen. Van het merk BSI maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Cont afvalbak-kliko compost 1 liter, uit het assortiment compostvaten, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 9.89

lees meer / bestel direct

Compostvaten Aanbieding BSI
Product
 

Easy Go Breeze

Easy Go Breeze van het merk Keter is een handige trekkar met een natuurlijke uitstraling! Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk Keter maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Easy Go Breeze, uit het assortiment compostvaten, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 22.89

lees meer / bestel direct

Compostvaten Aanbieding Keter
Product
 

Elite Store

Elite Store van het merk Keter is een handige buitenberging met een natuurlijke uitstraling! Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk Keter maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Elite Store, uit het assortiment compostvaten, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 369.89

lees meer / bestel direct

Compostvaten Aanbieding Keter
Product
 

zoek