Tuincentrum

alles voor tuin , terras en balkon

Bomen Pyrus calleryana Chanticleer Sierpeer

Pyrus calleryana Chanticleer sierpeer ongeveer 3 meter hoog en een omtrek van 12-14 cm. Middelgrote sierpeer met een smalle kroon. Bloeit wit in april/mei. Goed geschikt voor een kleinere tuin of voortuin. De boom wordt met kluit op afspraak geleverd in de periode van begin november tot half april. Er kunnen grote kwaliteitsverschillen tussen bomen zitten, die op de foto niet altijd zichtbaar zijn. Alle bomen worden ingekocht bij Boomkwekerij Van den Berk en zijn hierdoor van de hoogste kwaliteit. Op alle bomen geldt een groeigarantie van twintig jaar, mits de boom naar behoren is gepland en is verzorgd. Doordat de bomen altijd van A-kwaliteit zijn, kan de prijs soms hoger zijn dan bij andere aanbieders op het internet. Vanaf heden bezorgen wij deze bomen niet meer aan huis, dit is een afhaalprijs bij de weker, na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons het afhaal adres. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Van den Berk Boomkwekerijen maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bomen Pyrus calleryana Chanticleer Sierpeer, uit het assortiment pyrus calleryana chanticleer, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 111.75

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Bomen,Pyrus Calleryana Chanticleer Van den Berk Boomkwekerijen
Product
 

Bomen Sophora japonica honingboom

Sophora japonica honingboom ongeveer 3 meter en een omtrek van 12-14 cm. De honingboom is een sierlijke boom met witte bloempluimen in de zomer. De perfecte bijenboom vanwege de vele nectar in de bloemen. De boom wordt met kluit op afspraak geleverd in de periode van begin november tot half april. Er kunnen grote kwaliteitsverschillen tussen bomen zitten, die op de foto niet altijd zichtbaar zijn. Alle bomen worden ingekocht bij Boomkwekerij Van den Berk en zijn hierdoor van de hoogste kwaliteit. Op alle bomen geldt een groeigarantie van twintig jaar, mits de boom naar behoren is gepland en is verzorgd. Doordat de bomen altijd van A-kwaliteit zijn, kan de prijs soms hoger zijn dan bij andere aanbieders op het internet. Vanaf heden bezorgen wij deze bomen niet meer aan huis, dit is een afhaalprijs bij de weker, na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons het afhaal adres. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Van den Berk Boomkwekerijen maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bomen Sophora japonica honingboom, uit het assortiment sophora japonica, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 111.75

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Bomen,Sophora Japonica Van den Berk Boomkwekerijen
Product
 

Bomen Betula utilis var. jacquemontii Witte himalayaberk

Betula utilis var. jacquemontii Witte himalayaberk ongeveer 3 meter. De stamomtrek is ongeveer 12-14 cm. Een berk die bekend staat om zijn mooie witte stam. Door de stam is deze boom ook in de winter een blikvanger. De boom wordt met kluit op afspraak geleverd in de periode van begin november tot half april. Er kunnen grote kwaliteitsverschillen tussen bomen zitten, die op de foto niet altijd zichtbaar zijn. Alle bomen worden ingekocht bij Boomkwekerij Van den Berk en zijn hierdoor van de hoogste kwaliteit. Op alle bomen geldt een groeigarantie van twintig jaar, mits de boom naar behoren is gepland en is verzorgd. Doordat de bomen altijd van A-kwaliteit zijn, kan de prijs soms hoger zijn dan bij andere aanbieders op het internet. Vanaf heden bezorgen wij deze bomen niet meer aan huis, dit is een afhaalprijs bij de weker, na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons het afhaal adres. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Van den Berk Boomkwekerijen maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bomen Betula utilis var. jacquemontii Witte himalayaberk, uit het assortiment betula utilis, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 119.25

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Bomen,Betula Utilis Van den Berk Boomkwekerijen
Product
 

Vruchtappel Cox Orange de Pippin 400 cm Cor Huibers Boomkwekerij

Vruchtappel Cox Orange de Pippin 400 cm. Deze Hoogstam fruitboom van ca. 7 is een mooie aanwinst voor uw tuin. Uit onze collectie eetbare planten. Van het merk Cor Huibers Boomkwekerij maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Vruchtappel Cox Orange de Pippin 400 cm Cor Huibers Boomkwekerij, uit het assortiment fruitbomen, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 119.89

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Fruitbomen, Cor Huibers Boomkwekerij
Product
 

Vruchtpeer Beurr Hardy 400 cm Cor Huibers Boomkwekerij

Vruchtpeer Beurr Hardy 400 cm. Deze Hoogstam fruitboom van ca. 7 is een mooie aanwinst voor uw tuin. Uit onze collectie eetbare planten. Van het merk Cor Huibers Boomkwekerij maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Vruchtpeer Beurr Hardy 400 cm Cor Huibers Boomkwekerij, uit het assortiment fruitbomen, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 119.89

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Fruitbomen, Cor Huibers Boomkwekerij
Product
 

Vruchtpruim Mirabelle de Nancy 300 cm Cor Huibers Boomkwekerij

Vruchtpruim Mirabelle de Nancy 300 cm. Deze Hoogstam fruitboom van ca. 7 is een mooie aanwinst voor uw tuin. Uit onze collectie eetbare planten. Van het merk Cor Huibers Boomkwekerij maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Vruchtpruim Mirabelle de Nancy 300 cm Cor Huibers Boomkwekerij, uit het assortiment fruitbomen, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 119.89

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Fruitbomen, Cor Huibers Boomkwekerij
Product
 

Vruchtkers Merchant 400 cm Cor Huibers Boomkwekerij

Vruchtkers Merchant 400 cm. Deze Hoogstam fruitboom van ca. 7 is een mooie aanwinst voor uw tuin. Uit onze collectie eetbare planten. Van het merk Cor Huibers Boomkwekerij maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Vruchtkers Merchant 400 cm Cor Huibers Boomkwekerij, uit het assortiment fruitbomen, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 119.89

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Fruitbomen, Cor Huibers Boomkwekerij
Product
 

Vruchtkers Kordia 400 cm Cor Huibers Boomkwekerij

Vruchtkers Kordia 400 cm. Deze Hoogstam fruitboom van ca. 7 is een mooie aanwinst voor uw tuin. Uit onze collectie eetbare planten. Van het merk Cor Huibers Boomkwekerij maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Vruchtkers Kordia 400 cm Cor Huibers Boomkwekerij, uit het assortiment fruitbomen, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 119.89

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Fruitbomen, Cor Huibers Boomkwekerij
Product
 

Bomen Liquidambar styraciflua Worplesdon Amberboom

Liquidambar styraciflua Worplesdon Amberboom ongeveer 3 meter met een stamomtrek van ongeveer 12-14 cm. Een opvallende boom met een spectaculaire herfstverkleuring, mooi ingesneden blad en kurklijsten op de takken. De boom wordt met kluit op afspraak geleverd in de periode van begin november tot half april. Er kunnen grote kwaliteitsverschillen tussen bomen zitten, die op de foto niet altijd zichtbaar zijn. Alle bomen worden ingekocht bij Boomkwekerij Van den Berk en zijn hierdoor van de hoogste kwaliteit. Op alle bomen geldt een groeigarantie van twintig jaar, mits de boom naar behoren is gepland en is verzorgd. Doordat de bomen altijd van A-kwaliteit zijn, kan de prijs soms hoger zijn dan bij andere aanbieders op het internet. Vanaf heden bezorgen wij deze bomen niet meer aan huis, dit is een afhaalprijs bij de weker, na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons het afhaal adres. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Van den Berk Boomkwekerijen maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bomen Liquidambar styraciflua Worplesdon Amberboom, uit het assortiment liquidambar styraciflua, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 126.75

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Bomen,Liquidambar Styraciflua Van den Berk Boomkwekerijen
Product
 

Bomen Magnolia kobus Beverboom

Magnolia kobus Beverboom ongeveer 3 meter met een stamomtrek van 12-14 cm. Een boom magnolia met grote helderwitte bloemen in het voorjaar. De boom wordt met kluit op afspraak geleverd in de periode van begin november tot half april. Er kunnen grote kwaliteitsverschillen tussen bomen zitten, die op de foto niet altijd zichtbaar zijn. Alle bomen worden ingekocht bij Boomkwekerij Van den Berk en zijn hierdoor van de hoogste kwaliteit. Op alle bomen geldt een groeigarantie van twintig jaar, mits de boom naar behoren is gepland en is verzorgd. Doordat de bomen altijd van A-kwaliteit zijn, kan de prijs soms hoger zijn dan bij andere aanbieders op het internet. Vanaf heden bezorgen wij deze bomen niet meer aan huis, dit is een afhaalprijs bij de weker, na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons het afhaal adres. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Van den Berk Boomkwekerijen maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bomen Magnolia kobus Beverboom, uit het assortiment magnolia kobus, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 126.75

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Bomen,Magnolia Kobus Van den Berk Boomkwekerijen
Product
 

Japanse esdoorn groen smal blad stamhoogte 80 cm Warentuin

Japanse esdoorn groen smal blad stamhoogte 80 cm Boom is een prachtige aanvulling op uw eigen flora en fauna. Hier haalt u dit mooie stukje natuur van Warentuin in huis voor een scherpe prijs! Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Japanse esdoorn groen smal blad stamhoogte 80 cm Warentuin, uit het assortiment boompjes op stam, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 134.24

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Boompjes op stam, Warentuin Natuurlijk
Product
 

Japanse esdoorn rood smal blad stamhoogte 80 cm Warentuin

Japanse esdoorn rood smal blad stamhoogte 80 cm Boom is een prachtige aanvulling op uw eigen flora en fauna. Hier haalt u dit mooie stukje natuur van Warentuin in huis voor een scherpe prijs! Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Japanse esdoorn rood smal blad stamhoogte 80 cm Warentuin, uit het assortiment boompjes op stam, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 134.24

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Boompjes op stam, Warentuin Natuurlijk
Product
 

Bomen Parrotia persica Perzisch ijzerhout

Parrotia persica Perzisch ijzerhout ongeveer 3 meter en een stamomtrek van ongeveer 12-14 cm. Een middelgrote boom met een grillige takstructuur en fraaie herfstkleur. Bloeit midden in de winter met hele fijne rode bloempjes. De boom wordt met kluit op afspraak geleverd in de periode van begin november tot half april. Er kunnen grote kwaliteitsverschillen tussen bomen zitten, die op de foto niet altijd zichtbaar zijn. Alle bomen worden ingekocht bij Boomkwekerij Van den Berk en zijn hierdoor van de hoogste kwaliteit. Op alle bomen geldt een groeigarantie van twintig jaar, mits de boom naar behoren is gepland en is verzorgd. Doordat de bomen altijd van A-kwaliteit zijn, kan de prijs soms hoger zijn dan bij andere aanbieders op het internet. Vanaf heden bezorgen wij deze bomen niet meer aan huis, dit is een afhaalprijs bij de weker, na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons het afhaal adres. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Van den Berk Boomkwekerijen maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bomen Parrotia persica Perzisch ijzerhout, uit het assortiment parrotia persica, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 134.25

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Bomen,Parrotia Persica Van den Berk Boomkwekerijen
Product
 

Japanse esdoorn groen grootblad stamhoogte 100 cm Warentuin

Japanse esdoorn groen grootblad stamhoogte 100 cm Boom is een prachtige aanvulling op uw eigen flora en fauna. Hier haalt u dit mooie stukje natuur van Warentuin in huis voor een scherpe prijs! Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Japanse esdoorn groen grootblad stamhoogte 100 cm Warentuin, uit het assortiment boompjes op stam, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 149.24

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Boompjes op stam, Warentuin Natuurlijk
Product
 

Japanse esdoorn rood groot blad stamhoogte 100 cm Warentuin

Japanse esdoorn rood groot blad stamhoogte 100 cm Boom is een prachtige aanvulling op uw eigen flora en fauna. Hier haalt u dit mooie stukje natuur van Warentuin in huis voor een scherpe prijs! Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Japanse esdoorn rood groot blad stamhoogte 100 cm Warentuin, uit het assortiment boompjes op stam, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 149.24

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Boompjes op stam, Warentuin Natuurlijk
Product
 

Bomen Juglans regia gewone walnoot

Julans regia Gewone walnoot ongeveer 3 meter. De stamomtrek is ongeveer 12-14 cm. Met een notenboom in de tuin kunt u ieder jaar aan het eind van de zomer zelf walnoten oogsten. De boom wordt met kluit op afspraak geleverd in de periode van begin november tot half april. Er kunnen grote kwaliteitsverschillen tussen bomen zitten, die op de foto niet altijd zichtbaar zijn. Alle bomen worden ingekocht bij Boomkwekerij Van den Berk en zijn hierdoor van de hoogste kwaliteit. Op alle bomen geldt een groeigarantie van twintig jaar, mits de boom naar behoren is gepland en is verzorgd. Doordat de bomen altijd van A-kwaliteit zijn, kan de prijs soms hoger zijn dan bij andere aanbieders op het internet. Vanaf heden bezorgen wij deze bomen niet meer aan huis, dit is een afhaalprijs bij de weker, na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons het afhaal adres. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Van den Berk Boomkwekerijen maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bomen Juglans regia gewone walnoot, uit het assortiment julans regia, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 156.75

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Bomen,Julans Regia Van den Berk Boomkwekerijen
Product
 

Bomen Amelanchier lamarckii Krentenboompje

Amelanchier lamarckii Krenteboomje ongeveer 3 meter met een stamomtrek van ongeveer 12-14 cm. Klein boompje met grote sierwaarde. In het voorjaar wit bloeiend en in het najaar een mooie roodoranje herfstkleur. De boom wordt met kluit op afspraak geleverd in de periode van begin november tot half april. Er kunnen grote kwaliteitsverschillen tussen bomen zitten, die op de foto niet altijd zichtbaar zijn. Alle bomen worden ingekocht bij Boomkwekerij Van den Berk en zijn hierdoor van de hoogste kwaliteit. Op alle bomen geldt een groeigarantie van twintig jaar, mits de boom naar behoren is gepland en is verzorgd. Doordat de bomen altijd van A-kwaliteit zijn, kan de prijs soms hoger zijn dan bij andere aanbieders op het internet. Vanaf heden bezorgen wij deze bomen niet meer aan huis, dit is een afhaalprijs bij de weker, na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons het afhaal adres. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Van den Berk Boomkwekerijen maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bomen Amelanchier lamarckii Krentenboompje, uit het assortiment amelanchier lamarckii, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 164.25

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Bomen,Amelanchier Lamarckii Van den Berk Boomkwekerijen
Product
 

Bomen Davidia Involucrata Zakdoekenboom

Davidia involucrata Zakdoekenboom ongeveer 3 meter. De stamomtrek is ongeveer 12-14 cm. Bijzondere boom die bloeit met witte zakdoekjes . In volle bloei een spectaculaire verschijning. De boom wordt met kluit op afspraak geleverd in de periode van begin november tot half april. Er kunnen grote kwaliteitsverschillen tussen bomen zitten, die op de foto niet altijd zichtbaar zijn. Alle bomen worden ingekocht bij Boomkwekerij Van den Berk en zijn hierdoor van de hoogste kwaliteit. Op alle bomen geldt een groeigarantie van twintig jaar, mits de boom naar behoren is gepland en is verzorgd. Doordat de bomen altijd van A-kwaliteit zijn, kan de prijs soms hoger zijn dan bij andere aanbieders op het internet. Vanaf heden bezorgen wij deze bomen niet meer aan huis, dit is een afhaalprijs bij de weker, na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons het afhaal adres. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Van den Berk Boomkwekerijen maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bomen Davidia Involucrata Zakdoekenboom, uit het assortiment davidia involucrata, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 164.25

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Bomen,Davidia Involucrata Van den Berk Boomkwekerijen
Product
 

Winterharde Palmboom stamhoogte 50 cm en hoogte 180 cm Warentuin Natuurlijk

De Trachycarpus Fortunei palmboom is een sierlijke en makkelijk bij te houden plant. De hoogte van de boom is 180 cm. Doordat deze plant geen warme zomers nodig heeft is hij perfect voor het Nederlandse klimaat. Met uitzondering van zeer strenge winters, dan is afdekken noodzakelijk. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Winterharde Palmboom stamhoogte 50 cm en hoogte 180 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment bomen, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 169.00

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Bomen, Warentuin Natuurlijk
Product
 

Olijfboom Olea 230 cm Warentuin Natuurlijk

De Olea olijfboom is een mooie groenblijvende subtropische plant. De hoogte van de boom is 230 cm. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Olijfboom Olea 230 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment bomen, koop hem gemakkelijk en snel online!

€ 169.99

lees meer / bestel direct

Bomen Struiken Bomen, Warentuin Natuurlijk
Product
 

zoek