Tuincentrum

alles voor tuin , terras en balkon

VT Algen borstel

Draadalgen eenvoudig verwijderen uit de vijver Met de harde draadalgborstel van VT kun je eenvoudig draadalgen verwijderen uit de vijver, tevens is de borstel ook zeer handig voor het reinigen van de vijverwand. De borstel wordt geleverd met een telescopische steel van 51 cm tot 151 cm.

€ 17.95

lees meer / bestel direct

Black Friday Vijverstofzuiger netten|Vijveronderhoud Sc Black Friday Vijverstofzuiger netten VT
Product
 

Velda pond net rond 35cm. incl. steel

Het Pond Net assortiment van Velda bestaat uit diverse soorten en maten schepnetten en zijn inclusief een telescopische steel. De netten zijn op een bijzondere manier en onzichtbaar in het frame verwerkt. Daarmee is er een zeer goede verbinding verkregen tussen het netmateriaal en het frame, terwijl daarmee netbeschadiging tot het verleden behoort. De steellengte is 180 cm. De netten met een ronde bodem zijn zeer geschikt voor het uitzetten van vissen. Het net met de vlakke bodem is ideaal om bladeren uit de vijver te scheppen. Met het fijnmazige witte net kunnen zelfs de kleinste vuildeeltjes uit het water worden verwijderd. Voordelen Velda Pond Net Rond 35cm. : * Compact en eenvoudig in gebruik * Handige telescopische sterke steel * De netten van Velda zijn vrij uitwisselbaar per steel Bij de levering in begrepen: * Velda Pond Net Rond 35cm. Tip van de vijverspecialist Onderhoud aan uw planten en vijver zorgen voor een optimale leefomgeving voor u en uw vissen.

€ 27.50

lees meer / bestel direct

Black Friday Vijverstofzuiger netten|Vijveronderhoud Sc Black Friday Vijverstofzuiger netten Velda
Product
 

Velda pond net daphina rond 35cm. incl. steel

Het Pond Net assortiment van Velda bestaat uit diverse soorten en maten schepnetten en zijn inclusief een telescopische steel. De netten zijn op een bijzondere manier en onzichtbaar in het frame verwerkt. Daarmee is er een zeer goede verbinding verkregen tussen het netmateriaal en het frame, terwijl daarmee netbeschadiging tot het verleden behoort. De steellengte is 180 cm. De netten met een ronde bodem zijn zeer geschikt voor het uitzetten van vissen. Het net met de vlakke bodem is ideaal om bladeren uit de vijver te scheppen. Met het fijnmazige witte net kunnen zelfs de kleinste vuildeeltjes uit het water worden verwijderd. Voordelen Velda Pond Daphina Rond 35cm. : * Compact en eenvoudig in gebruik * Handige telescopische sterke steel * De netten van Velda zijn vrij uitwisselbaar per steel Bij de levering in begrepen: * Velda Pond Net Daphina Rond 35cm. Tip van de vijverspecialist Onderhoud aan uw planten en vijver zorgen voor een optimale leefomgeving voor u en uw vissen.

€ 27.50

lees meer / bestel direct

Black Friday Vijverstofzuiger netten|Vijveronderhoud Sc Black Friday Vijverstofzuiger netten Velda
Product
 

Velda pond net vierkant 46cm. incl. steel

Het Pond Net assortiment van Velda bestaat uit diverse soorten en maten schepnetten en zijn inclusief een telescopische steel. De netten zijn op een bijzondere manier en onzichtbaar in het frame verwerkt. Daarmee is er een zeer goede verbinding verkregen tussen het netmateriaal en het frame, terwijl daarmee netbeschadiging tot het verleden behoort. De steellengte is 180 cm. De netten met een ronde bodem zijn zeer geschikt voor het uitzetten van vissen. Het net met de vlakke bodem is ideaal om bladeren uit de vijver te scheppen. Met het fijnmazige witte net kunnen zelfs de kleinste vuildeeltjes uit het water worden verwijderd. Voordelen Velda Pond Net Vierkant 46cm. : * Compact en eenvoudig in gebruik * Handige telescopische sterke steel * De netten van Velda zijn vrij uitwisselbaar per steel Bij de levering in begrepen: * Velda Pond Net Vierkant 46cm. Tip van de vijverspecialist Onderhoud aan uw planten en vijver zorgen voor een optimale leefomgeving voor u en uw vissen.

€ 29.50

lees meer / bestel direct

Black Friday Vijverstofzuiger netten|Vijveronderhoud Sc Black Friday Vijverstofzuiger netten Velda
Product
 

Velda pond net rond 46cm. incl. steel

Het Pond Net assortiment van Velda bestaat uit diverse soorten en maten schepnetten en zijn inclusief een telescopische steel. De netten zijn op een bijzondere manier en onzichtbaar in het frame verwerkt. Daarmee is er een zeer goede verbinding verkregen tussen het netmateriaal en het frame, terwijl daarmee netbeschadiging tot het verleden behoort. De steellengte is 180 cm. De netten met een ronde bodem zijn zeer geschikt voor het uitzetten van vissen. Het net met de vlakke bodem is ideaal om bladeren uit de vijver te scheppen. Met het fijnmazige witte net kunnen zelfs de kleinste vuildeeltjes uit het water worden verwijderd. Voordelen Velda Pond Net Rond 46cm. : * Compact en eenvoudig in gebruik * Handige telescopische sterke steel * De netten van Velda zijn vrij uitwisselbaar per steel Bij de levering in begrepen: * Velda Pond Net Rond 46cm. Tip van de vijverspecialist Onderhoud aan uw planten en vijver zorgen voor een optimale leefomgeving voor u en uw vissen.

€ 31.95

lees meer / bestel direct

Black Friday Vijverstofzuiger netten|Vijveronderhoud Sc Black Friday Vijverstofzuiger netten Velda
Product
 

zoek

info-nederland.nl | het-winkelplein.nl | ff weg in nederland

Het winkelcentrum is niet aanspakelijk voor de inhoud van de website en de juistheid van de artikelen, beschrijvingen van artikelen,prijzen en fotografisch matriaal. Alle content wordt geleverd door derden middels datafeeds en of door middel van het aanleveren van content.

Copyright © 2015. molonlinemedia