Tuincentrum

alles voor tuin , terras en balkon

VT Vijvertang

De vijvertang van VT helpt bij scheppen van vuil uit de vijver. Bijvoorbeeld de draadalg of ander soorten vuil die in uw vijver rond drijft.  Voordelen VT vijverschaar: * Makkelijk in gebruik * 126 cm lang Bij de levering in begrepen: * VT Vijvertang Tip van de vijverspecialist Onderhoud aan uw planten en vijver zorgen voor een optimale leefomgeving voor u en uw vissen.

€ 8.50

lees meer / bestel direct

Black Friday Vijverstofzuiger netten|Vijveronderhoud Nu Black Friday Vijverstofzuiger netten VT
Product
 

Velda pond brush

Vijverranden vertonen vaak na verloop van tijd een dikke laag van vuil en algen. Dit oogt lelijk en geeft een onverzorgde indruk. Om de randen schoon te houden introduceert Velda een speciaal voor dit doel ontwikkelde borstel. De haren zijn flexibel, maar toch voldoende stevig om vuil en algen gemakkelijk en zonder veel inspanning te verwijderen. De borstel is in meerdere standen te fixeren, waardoor iedere hellingshoek bereikbaar wordt. Alle gebruikte materialen zijn roestvrij en van een uitmuntende kwaliteit. Voordelen Velda Pond Brush : * Compact en eenvoudig in gebruik * Voorzien van rubber voor maximale grip Bij de levering in begrepen: * Velda Pond Brush Tip van de vijverspecialist Onderhoud aan uw planten en vijver zorgen voor een optimale leefomgeving voor u en uw vissen.

€ 36.95

lees meer / bestel direct

Black Friday Vijverstofzuiger netten|Vijveronderhoud Nu Black Friday Vijverstofzuiger netten Velda
Product
 

zoek

info-nederland.nl | het-winkelplein.nl | ff weg in nederland

Het winkelcentrum is niet aanspakelijk voor de inhoud van de website en de juistheid van de artikelen, beschrijvingen van artikelen,prijzen en fotografisch matriaal. Alle content wordt geleverd door derden middels datafeeds en of door middel van het aanleveren van content.

Copyright © 2015. molonlinemedia