Tuincentrum

alles voor tuin , terras en balkon

Pontec pondomax 1500 vijverpomp

U zoekt een vijverpomp welke energiezuinig, krachtig en super betrouwbaar is en die doet wat hij moet doen? Dan is de keuze voor de Pontec Pondomax 1500 de juiste keuze. De Pontec PondoMax Eco 1500 is een unieke energiebesparende filter- en beeklooppomp en is voorzien van motor welke gebaseerd is op de Oase Aquamax. Deze vijverpomp kan vuildeeltjes tot wel 4 mm. eenvoudig verplaatsen naar je vijverfilter. De geïntegreerde thermische beveiliging tegen oververhitting zorgt ervoor dat je vijver pomp niet doorbrandt bij drooglopen. Voordelen Pontec Pondomax 1500: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp (https://www.vijverleven.nl/vijveraanleg/vijverpomp) kan vuil tot wel 4mm. verplaatsen. * Incl. thermische beveilging. Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Pontec Pondomax 1500 * Getrapte slangtules in de maten 19mm. - 40mm.

€ 39.95

lees meer / bestel direct

Black Friday Vijverpompen|Merken Pontec|Acties Actie Vi Black Friday Vijverpompen Pontec
Product
 

Pontec pondomax 2500 vijverpomp

U zoekt een vijverpomp welke energiezuinig, krachtig en super betrouwbaar is en die doet wat hij moet doen? Dan is de keuze voor de Pontec Pondomax 2500 de juiste keuze. De Pontec PondoMax Eco 2500 is een unieke energiebesparende filter- en beeklooppomp en is voorzien van motor welke gebaseerd is op de Oase Aquamax. Deze vijverpomp kan vuildeeltjes tot wel 4 mm. eenvoudig verplaatsen naar je vijverfilter. De geïntegreerde thermische beveiliging tegen oververhitting zorgt ervoor dat je vijver pomp niet doorvrandt bij drooglopen. Voordelen Pontec Pondomax 2500: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp (https://www.vijverleven.nl/vijveraanleg/vijverpomp) kan vuil tot wel 4mm. verplaatsen. * Incl. thermische beveilging. Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Pontec Pondomax 2500 * Getrapte slangtules in de maten 19mm. - 40mm.

€ 49.95

lees meer / bestel direct

Black Friday Vijverpompen|Merken Pontec|Acties Actie Vi Black Friday Vijverpompen Pontec
Product
 

Pontec pondomax 3500 vijverpomp

U zoekt een vijverpomp welke energiezuinig, krachtig en super betrouwbaar is en die doet wat hij moet doen? Dan is de keuze voor de Pontec Pondomax 3500 de juiste keuze. De Pontec PondoMax Eco 3500 is een unieke energiebesparende filter- en beeklooppomp en is voorzien van motor welke gebaseerd is op de Oase Aquamax. Deze vijverpomp kan vuildeeltjes tot wel 4 mm. eenvoudig verplaatsen naar je vijverfilter. De geïntegreerde thermische beveiliging tegen oververhitting zorgt ervoor dat je vijver pomp niet doorvrandt bij drooglopen. Voordelen Pontec Pondomax 3500: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp (https://www.vijverleven.nl/vijveraanleg/vijverpomp) kan vuil tot wel 4mm. verplaatsen. * Incl. thermische beveilging. Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Pontec Pondomax 3500 * Getrapte slangtules in de maten 19mm. - 40mm.

€ 68.95

lees meer / bestel direct

Black Friday Vijverpompen|Merken Pontec|Acties Actie Vi Black Friday Vijverpompen Pontec
Product
 

Pontec pondomax 5000 vijverpomp

U zoekt een vijverpomp welke energiezuinig, krachtig en super betrouwbaar is en die doet wat hij moet doen? Dan is de keuze voor de Pontec Pondomax 5000 de juiste keuze. De Pontec PondoMax Eco 5000 is een unieke energiebesparende filter- en beeklooppomp en is voorzien van motor welke gebaseerd is op de Oase Aquamax. Deze vijverpomp kan vuildeeltjes tot wel  8mm. eenvoudig verplaatsen naar je vijverfilter. De geïntegreerde thermische beveiliging tegen oververhitting zorgt ervoor dat je vijver pomp niet doorvrandt bij drooglopen. Voordelen Pontec Pondomax 5000: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp (https://www.vijverleven.nl/vijveraanleg/vijverpomp) kan vuil tot wel 8mm. verplaatsen. * Incl. thermische beveilging. Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Pontec Pondomax 5000 * Getrapte slangtules in de maten 25mm. - 40mm.

€ 74.95

lees meer / bestel direct

Black Friday Vijverpompen|Merken Pontec|Acties Actie Vi Black Friday Vijverpompen Pontec
Product
 

Pontec pondomax 8000 vijverpomp

U zoekt een vijverpomp welke energiezuinig, krachtig en super betrouwbaar is en die doet wat hij moet doen? Dan is de keuze voor de Pontec Pondomax 8000 de juiste keuze. De Pontec PondoMax Eco 8000 is een unieke energiebesparende filter- en beeklooppomp en is voorzien van motor welke gebaseerd is op de Oase Aquamax. Deze vijverpomp kan vuildeeltjes tot wel  8mm. eenvoudig verplaatsen naar je vijverfilter. De geïntegreerde thermische beveiliging tegen oververhitting zorgt ervoor dat je vijver pomp niet doorvrandt bij drooglopen. Voordelen Pontec Pondomax 8000: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp (https://www.vijverleven.nl/vijveraanleg/vijverpomp) kan vuil tot wel 8mm. verplaatsen. * Incl. thermische beveilging. Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Pontec Pondomax 8000 * Getrapte slangtules in de maten 25mm. - 40mm.

€ 82.00

lees meer / bestel direct

Black Friday Vijverpompen|Merken Pontec|Acties Actie Vi Black Friday Vijverpompen Pontec
Product
 

Pontec pondomax 11000 vijverpomp

U zoekt een vijverpomp welke energiezuinig, krachtig en super betrouwbaar is en die doet wat hij moet doen? Dan is de keuze voor de Pontec Pondomax 11.000 de juiste keuze. De Pontec PondoMax Eco 11.000 is een unieke energiebesparende filter- en beeklooppomp en is voorzien van motor welke gebaseerd is op de Oase Aquamax. Deze vijverpomp kan vuildeeltjes tot wel  8mm. eenvoudig verplaatsen naar je vijverfilter. De geïntegreerde thermische beveiliging tegen oververhitting zorgt ervoor dat je vijver pomp niet doorvrandt bij drooglopen. Voordelen Pontec Pondomax 11.000: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp (https://www.vijverleven.nl/vijveraanleg/vijverpomp) kan vuil tot wel 8mm. verplaatsen. * Zowel nat als droog opstelbaar * Incl. thermische beveilging. Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Pontec Pondomax 11.000 * Getrapte slangtules in de maten 25mm. - 40mm.

€ 109.00

lees meer / bestel direct

Black Friday Vijverpompen|Merken Pontec|Acties Actie Vi Black Friday Vijverpompen Pontec
Product
 

Pontec pondomax 14000 vijverpomp

U zoekt een vijverpomp welke energiezuinig, krachtig en super betrouwbaar is en die doet wat hij moet doen? Dan is de keuze voor de Pontec Pondomax 14000 de juiste keuze. De Pontec PondoMax Eco 14000 is een unieke energiebesparende filter- en beeklooppomp en is voorzien van motor welke gebaseerd is op de Oase Aquamax. Deze vijverpomp kan vuildeeltjes tot wel  8mm. eenvoudig verplaatsen naar je vijverfilter. De geïntegreerde thermische beveiliging tegen oververhitting zorgt ervoor dat je vijver pomp niet doorvrandt bij drooglopen. Voordelen Pontec Pondomax 14000: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp (https://www.vijverleven.nl/vijveraanleg/vijverpomp) kan vuil tot wel 8mm. verplaatsen. * Zowel nat als droog opstelbaar * Incl. thermische beveilging. Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Pontec Pondomax 14000 * Getrapte slangtules in de maten 25mm. - 40mm.

€ 119.00

lees meer / bestel direct

Black Friday Vijverpompen|Merken Pontec|Acties Actie Vi Black Friday Vijverpompen Pontec
Product
 

Pontec pondomax 17000 vijverpomp

U zoekt een vijverpomp welke energiezuinig, krachtig en super betrouwbaar is en die doet wat hij moet doen? Dan is de keuze voor de Pontec Pondomax 17000 de juiste keuze. De Pontec PondoMax Eco 17000 is een unieke energiebesparende filter- en beeklooppomp en is voorzien van motor welke gebaseerd is op de Oase Aquamax. Deze vijverpomp kan vuildeeltjes tot wel  8mm. eenvoudig verplaatsen naar je vijverfilter. De geïntegreerde thermische beveiliging tegen oververhitting zorgt ervoor dat je vijver pomp niet doorvrandt bij drooglopen. Voordelen Pontec Pondomax 17000: * Energiezuinge filter- en beeklooppompen * Deze vijverpomp (https://www.vijverleven.nl/vijveraanleg/vijverpomp) kan vuil tot wel 8mm. verplaatsen. * Zowel nat als droog opstelbaar * Incl. thermische beveilging. Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Pontec Pondomax 17000 * Getrapte slangtules in de maten 25mm. - 40mm.

€ 125.00

lees meer / bestel direct

Black Friday Vijverpompen|Merken Pontec|Acties Actie Vi Black Friday Vijverpompen Pontec
Product
 

zoek

info-nederland.nl | het-winkelplein.nl | ff weg in nederland

Het winkelcentrum is niet aanspakelijk voor de inhoud van de website en de juistheid van de artikelen, beschrijvingen van artikelen,prijzen en fotografisch matriaal. Alle content wordt geleverd door derden middels datafeeds en of door middel van het aanleveren van content.

Copyright © 2015. molonlinemedia