Tuincentrum

alles voor tuin , terras en balkon

Hozelock ecocel 5000

Doorstroom vijverfilter van Hozelock, een instapmodel voor de kleinere vijvers. Dit filter filtert zowel biologisch als mechanisch, om een goed resultaat te bereiken adviseren we dit filter te combineren met een UV-C filter (). Vijverfilter zo dicht mogelijk de vijver plaatsen, via de vrije uitloop stroomt het gefilterde water weer terug naar je vijver. Maximale doorstroming 1100 liter per uur. Voordelen Hozelock ecocel 5000: * Compact en eenvoudig te monteren * Handige controle kap in de deksel Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Hozelock ecocel 5000 * Slangtules Tip van de vijverspecialist Regelmatig onderhoud verlengd de houdbaarheid van uw pomp en filter, de UVC lamp dient elk seizoen vervangen te worden.

€ 42.00

lees meer / bestel direct

Black Friday Vijverfilters|Merken Hozelock|Vijveraanleg Black Friday Vijverfilters Hozelock
Product
 

Hozelock ecocel 10000

Doorstroom vijverfilter van Hozelock, een instapmodel voor de kleinere vijvers. Dit filter filtert zowel biologisch als mechanisch, om een goed resultaat te bereiken adviseren we dit filter te combineren met een UV-C filter (). Vijverfilter zo dicht mogelijk de vijver plaatsen, via de vrije uitloop stroomt het gefilterde water weer terug naar je vijver. Maximale doorstroming 2250 liter per uur. Voordelen Hozelock ecocel 10000: * Compact en eenvoudig te monteren * Handige controle kap in de deksel Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Hozelock ecocel 10000 * Slangtules Tip van de vijverspecialist Regelmatig onderhoud verlengd de houdbaarheid van uw pomp en filter, de UVC lamp dient elk seizoen vervangen te worden.

€ 55.00

lees meer / bestel direct

Black Friday Vijverfilters|Merken Hozelock|Vijveraanleg Black Friday Vijverfilters Hozelock
Product
 

zoek

info-nederland.nl | het-winkelplein.nl | ff weg in nederland

Het winkelcentrum is niet aanspakelijk voor de inhoud van de website en de juistheid van de artikelen, beschrijvingen van artikelen,prijzen en fotografisch matriaal. Alle content wordt geleverd door derden middels datafeeds en of door middel van het aanleveren van content.

Copyright © 2015. molonlinemedia