Tuincentrum

alles voor tuin , terras en balkon

Velda UV C unit 18 watt

Velda heeft speciale inbouw UV-C Units ze zijn te gebruiken voor het Cross-Flow Biofill en de Clear Control drukfilters. De werking berust op ultraviolette straling, die de cellen van groene zweefalgen en ziektekiemen aantast. Met deze UV-C Units verkrijgt u in korte tijd kristalhelder vijverwater en een gezonde omgeving voor vissen en waterplanten. Voorzien van speciale long life UV-C lampen. Leverbaar in 9, 18 en 36 Watt. Nieuw nu ook in 55 Watt. De UV-C Unit kan worden gemonteerd in het Cross-Flow Biofill en de Clear Control drukfilters. Het voordeel van de unit is dat alle algen en eventuele ziektekiemen worden gedood voordat het water door de filtermaterialen wordt geleid. U verkrijgt in korte tijd kristalhelder vijverwater en een gezonde omgeving voor vissen en waterplanten. De bijgeleverde long life UV-C lampen hebben een levensduur van ruim 7000 branduren. De UV-C unit 55 Watt kan worden gemonteerd in de Velda Clear Control 75 en 100 drukfilters. Voordelen Velda UVC Unit 18 watt : * Eenvoudige montage * Geschikt voor diverse vijverfilters van Velda * Makkelijk te onderhouden Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Schroefdop met snoer en tranformator * UVC PL-lamp 18 watt * Kwartsglas * Afdichtring * Snelkoppeling Tip van de vijverspecialist De UVC lamp heeft circa 8.500 branduren, deze dient elk seizoen vervangen te worden. Garantieregistratie Velda garandeert voor een periode van 2 jaar na aankoop het correct functioneren van al haar technische producten. Wanneer je je aankoop voor garantie registreert bij Velda, kunnen wij voor een snellere afhandeling zorgen ingeval van een probleem of defect. Het defecte product dient altijd eerst gemeld te worden bij het verkooppunt waar het gekocht is. Klik hier om je apparaat te registreren. (https://www.velda.nl/garantieregistratie/)

€ 114.70

lees meer / bestel direct

Black Friday UVC Filters|Vijveraanleg UV C filters Black Friday UVC Filters Velda
Product
 

Velda UV C unit 55 watt

Velda heeft speciale inbouw UV-C Units ze zijn te gebruiken voor het Cross-Flow Biofill en de Clear Control drukfilters. De werking berust op ultraviolette straling, die de cellen van groene zweefalgen en ziektekiemen aantast. Met deze UV-C Units verkrijgt u in korte tijd kristalhelder vijverwater en een gezonde omgeving voor vissen en waterplanten. Voorzien van speciale long life UV-C lampen. Leverbaar in 9, 18 en 36 Watt. Nieuw nu ook in 55 Watt. De UV-C Unit kan worden gemonteerd in het Cross-Flow Biofill en de Clear Control drukfilters. Het voordeel van de unit is dat alle algen en eventuele ziektekiemen worden gedood voordat het water door de filtermaterialen wordt geleid. U verkrijgt in korte tijd kristalhelder vijverwater en een gezonde omgeving voor vissen en waterplanten. De bijgeleverde long life UV-C lampen hebben een levensduur van ruim 7000 branduren. De UV-C unit 55 Watt kan worden gemonteerd in de Velda Clear Control 75 en 100 drukfilters. Voordelen Velda UVC Unit 55 watt : * Eenvoudige montage * Geschikt voor diverse vijverfilters van Velda * Makkelijk te onderhouden Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Schroefdop met snoer en tranformator * UVC PL-lamp 55 watt * Kwartsglas * Afdichtring * Snelkoppeling Tip van de vijverspecialist De UVC lamp heeft circa 8.500 branduren, deze dient elk seizoen vervangen te worden. Garantieregistratie Velda garandeert voor een periode van 2 jaar na aankoop het correct functioneren van al haar technische producten. Wanneer je je aankoop voor garantie registreert bij Velda, kunnen wij voor een snellere afhandeling zorgen ingeval van een probleem of defect. Het defecte product dient altijd eerst gemeld te worden bij het verkooppunt waar het gekocht is. Klik hier om je apparaat te registreren. (https://www.velda.nl/garantieregistratie/)

€ 148.50

lees meer / bestel direct

Black Friday UVC Filters|Vijveraanleg UV C filters Black Friday UVC Filters Velda
Product
 

Velda clear line UV C 55 watt

Zweefalgen maken van het vijverwater een groene boel. Een vervelend gevolg is dat de groei van zuurstofplanten stagneert. Een blijvende oplossing voor groen troebel vijverwater is het UV-C filter, gecombineerd met een pomp. Het water wordt als het ware gesteriliseerd en zweefalgen, ziektekiemen en schimmels worden gedood.  Dit levert kristalhelder water op en een gezond vijvermilieu voor vissen en planten. Voordelen Velda Clear Line UV-C 55 watt * Een ballast die constant stroom afgeeft * Daardoor heeft de lamp een langere levensduur * Tweede slangaansluiting voor een linkse of rechtse uitstroom * Snelkoppelingen voor gemakkelijke slangmontage * Een kijkglas voor UV-C lamp controle. * Reflecterende binnenbehuizing voor een hoger rendement. Bij de levering inbegrepen: * Gebruiksaanwijzing * Velda Clear Line UV-C 36 watt * Slang aansluitingen 2x 20/25/38mm. * Slang aansluitingen 2x 32/40mm. Verzendkosten & levertijd van Velda clear line UV-C 55 watt Wij versturen de Velda clear line UV-C 55 watt gratis naar uw gewenste adres binnen Nederland. Heeft u meer vragen over de verzendkosten (https://www.vijverleven.nl/verzendkosten-en-levertijd)van Velda clear line UV-C 55 watt Kijk dan op de pagina verzendkosten. Wij streven een snelle levertijd na, dit wil zeggen wanneer de Velda clear line UV-C 55 watt op voorraad is versturen wij het meestal nog dezelfde dag. Echter kan het zijn dat een Velda clear line UV-C 55 watt besteld moet worden, dit heeft dan vaak een vertraging van een paar dagen. Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om de bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Wilt u zeker zijn van een snelle levering, informeer voordat u de bestelling plaatst naar de voorraadpositie. Heeft u meer vragen over de levertijd van Velda clear line UV-C 55 watt? Kijk dan op de pagina levertijd (https://www.vijverleven.nl/verzendkosten-en-levertijd). Velda clear line UV-C 55 watt bestellen Bestel dus snel je nieuwe Velda clear line UV-C 55 watt bij Vijverleven.nl! Heeft u nog vragen over dit product of een andere vraag over het bestellen van een ander vijverproduct in onze online shop? Neem dan gerust contact (https://www.vijverleven.nl/contact)met ons op, we helpen u graag! binnen 100 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking, gratis aan ons retourneren. Mocht u vragen hebben over retourneren, lees dan meer op de pagina retourneren (https://www.vijverleven.nl/retourneren-en-garantie)in onze online shop.

€ 188.60

lees meer / bestel direct

Black Friday UVC Filters|Vijveraanleg UV C filters Black Friday UVC Filters Velda
Product
 

zoek

info-nederland.nl | het-winkelplein.nl | ff weg in nederland

Het winkelcentrum is niet aanspakelijk voor de inhoud van de website en de juistheid van de artikelen, beschrijvingen van artikelen,prijzen en fotografisch matriaal. Alle content wordt geleverd door derden middels datafeeds en of door middel van het aanleveren van content.

Copyright © 2015. molonlinemedia