Tuincentrum

alles voor tuin , terras en balkon

Cover net 2x3m.

Afdeknet in de maat 200x300cm. incl. 6 handige grondpennen om deze vast te zetten rondom je vijver. Voorkom onnodige vervuiling in het najaar, of zorg dat je vissen veilig zijn voor de reiger. Voordelen Cover net 2x3m. : * Eenvoudige montage * Compleet met grondpennen * Robuust en weerbestendig Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Afdeknet 2x3m. * 6 grondpennen Tip van de vijverspecialist Plaats in het najaar een afdeknet tegen de vallende bladeren, deze kunnen een verstikkende laag in de vijver veroorzaken.

€ 5.25

lees meer / bestel direct

Acties Op = Op|Vijveronderhoud Vijvernetten Op = Op VT
Product
 

Cover net 6x3m.

Afdeknet in de maat 600x300cm. incl. 6 handige grondpennen om deze vast te zetten rondom je vijver. Voorkom onnodige vervuiling in het najaar, of zorg dat je vissen veilig zijn voor de reiger. Voordelen Cover net 6x3m. : * Eenvoudige montage * Compleet met grondpennen * Robuust en weerbestendig Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Afdeknet 6x3m. * 6 grondpennen Tip van de vijverspecialist Plaats in het najaar een afdeknet tegen de vallende bladeren, deze kunnen een verstikkende laag in de vijver veroorzaken.

€ 10.50

lees meer / bestel direct

Acties Op = Op|Vijveronderhoud Vijvernetten Op = Op VT
Product
 

Cover net 6x5m.

Afdeknet in de maat 600x500cm. incl. 10 handige grondpennen om deze vast te zetten rondom je vijver. Voorkom onnodige vervuiling in het najaar, of zorg dat je vissen veilig zijn voor de reiger. Voordelen Cover net 6x5m. : * Eenvoudige montage * Compleet met grondpennen * Robuust en weerbestendig Bij de levering in begrepen: * Gebruiksaanwijzing * Afdeknet 6x5m. * 10 grondpennen Tip van de vijverspecialist Plaats in het najaar een afdeknet tegen de vallende bladeren, deze kunnen een verstikkende laag in de vijver veroorzaken.

€ 19.50

lees meer / bestel direct

Acties Op = Op|Vijveronderhoud Vijvernetten Op = Op VT
Product
 

zoek

info-nederland.nl | het-winkelplein.nl | ff weg in nederland

Het winkelcentrum is niet aanspakelijk voor de inhoud van de website en de juistheid van de artikelen, beschrijvingen van artikelen,prijzen en fotografisch matriaal. Alle content wordt geleverd door derden middels datafeeds en of door middel van het aanleveren van content.

Copyright © 2015. molonlinemedia